Články

Michaela Miglierini [:Muška:]

miska

Hory vítajú každého, kto im otvorí svoje srdce. V tom Miškinom majú svoje miesto už odmalička. Lásku k prírode v nej vybudovali rodičia a nezabudnuteľné potulky so skautmi. Naučili ju vážiť si jej dary, ochraňovať ju, všímať si jej krásu, cítiť sa v nej slobodne a nachádzať v nej Ocka. Po boku svojich bratov sa nebojí prijímať žiadne výzvy a naplno si užívať dobrodružstvá, ktoré jej príroda ponúka.


K turistom sa pridala na jeseň 2011. Odvtedy spríjemňuje naše rady svojou pokojnou povahou, ženskosťou :), ochotou vždy pomôcť a povzbudivým úsmevom.

Po túrach zas naše chrbty oceňujú jej šikovné ruky fyzioterapeutky. I keď vyrastala v Karpatoch a Štiavnických vrchoch, po roku v Írsku sú to práve Galty Mountains, ktoré u nej ich krásou a jedinečnými zážitkami ostávajú neprekonané.

Je len málo športov, na ktoré sa Miška neodhodlala. Popri turistike, lezení, plávaní či lyžovaní sa rada nechá unášať hudbou. Či už pri tanci, speve alebo hre na priečnej flaute. Okrem toho sa venuje skautingu, opatruje deti a vo voľných chvíľach rada číta knižky a maľuje.